Ole Brumm

Ole Brumm (The many adventures of Winnie the Pooh) er den 22. Disneyklassikeren, og kom ut i 1977.


Filmen er satt sammen av fire deler av tidligere filmer med Ole Brumm: «Winnie the Pooh and the Honey Tree», «Winnie the Pooh and the Blustery Day», «Winnie the Pooh and Tigger Too!» og «Winnie the Pooh and a Day for Eeyore».Dette er den siste filmen der Walt Disney var personlig involvert i. Dette er fordi den ene episoden ble laget mens han var i live. 


Har du sett filmen?
Hva synes du?

9 kommentarer

MaiLin HoeL

24.feb.2010 kl.23:55

olebrumm:D

Julie

25.feb.2010 kl.00:22

sv:Hehe, får håpe på det : )

Selin Alexandra

25.feb.2010 kl.00:47

Denne bloggen likte jeg :)

dthituvy

25.feb.2010 kl.00:51

den er søt :)

PILOTFRUE <3

25.feb.2010 kl.02:30

olebrum er så søt
Ole Brum vekker mange barndomsminner.

bare kine, og litt fler

25.feb.2010 kl.08:55

svar: ja helt klart!

når det er så mye salg som det er nå, lukter det svidd av bankkortet mitt :)

ole brum var en av mine favoritter når jeg var yngre.

nå skal jeg prøve å overføre det til sønnen min.

han har masse bamser, klær og leker av ole brum, tigergutt og tussi.

(nasse blir for rosa til han, hehe)

kjempefin blogg du har altså!

Clementsen

25.feb.2010 kl.16:57

sv: har ikke tid å legge ut bildene enda, men det kommer en smakebit på neste innlegg som kommer om noen strakser :)
Jeg har egentlig aldri likt Ole Brum, men etter gudsønnen min ble født - og det viser seg at han elsker Ole Brum - har jeg fått et finere forhold til Brum'en;) Jeg reagerte alltid på at jeg syntes han var så egoistisk og grådig, haha - snakk om å være bestemt fra en er liten av, da, som tenkte så sterkt på det!

Tusen takk, kjæreste Tone, for de gode kommentarene jeg har fått i det siste♥ Du gjør meg faktisk alltid i godt humør, det er en så herlig opptur med hele deg - jeg liker deg virkelig kjempegodt! Jeg har hatt det forferdelig vondt denne tiden, og den støtten dere på bloggen har vist, er bare helt fantastisk god - jeg er så RØRT! Skulle så gjerne ha gitt dere alle KJEMPEgode klemmer, vise dere hvor utrolig takknemlig jeg er for godheten jeg blir vist om og om igjen♥ I dag er heldigvis en adskillig bedre dag enn den siste uken har vært, og jeg benytter roen jeg har over meg nå til å skrive litt tilbake til dere skjønningene som har vært så skjønne mot meg denne tiden;) Jeg er langt fra 'oppe igjen', men jeg har det i hvert fall uendelig mye bedre i dag enn jeg har hatt det siste uken, og jeg lever så lenge jeg kan på det;D Det er så SKJØNT å endelig få litt pause fra psykisk smertehelvete, håper denne følelsen vedvarer en god stund♥ Håper det går kjempebra med deg, og nok en gang; tusen takk for at du er så GOD!

Skriv en ny kommentar

Tone :) -Norges største Disneyblogg!

Tone :) -Norges største Disneyblogg!

17, Alstahaug

Norges beste og eneste Disneyblogg og videoblogging. Legg meg gjerne til som venn, og kommenter. Alt av Disney jeg bruker på bloggen er eid av The Walt Disney Company. All rights reserved © Walt Disney Company

Norske blogger Humor Aff?rsverksamhet bloggar Personligt Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits