Jungelboken

Jungelboken kom ut i 1963 og er Disneyklassiker nr. 19. Dette var den siste filmen Walt Disney selv var med å produsere, før han døde.

Filmens handling: En svart panter, Bagera, finner en liten menneskebaby i et båtvrak i jungelen, og tar ham med for å vokse opp hos en ulvefamilie. Ti år senere har han vokst opp og fått navnet Mowgli. Han oppdager at livet er farlig, på grunn av tigeren Shere Khan's tilbakekomst. Tigeren hater mennesker så sterkt at han utgjør en stor fare for Mowgli. 

Bagera går med på å frakte Mowgli til landsbyen til menneskene, hvor han vil være trygg for tigeren. Det blir natt, og de stopper for å sove. Da blir de nesten spist av den menneskeetende slangen Kaa. De flykter fra ham, og løper rett inn i marsen til elefantene i millitæret til Colonel Hathi. Etterpå vil ikke Mowgli til menneskenes landsby, og stikker av fra Bagera.

Da møter han den morsomme bjørnen Baloo. Sammen med ham og Bagera blir Mowgli reddet fra mange livsfarlige situasjoner. Blant annet blir han kidnappet av den gale Kong Louie av apene, gribber, og selveste Shere Khan. Etter disse hendelsene når han endelig frem til menneskenes landsby.

Har du sett filmen?
Hva synes du?

6 kommentarer

M a i L i n

15.feb.2010 kl.20:53

kommenter gjerne min blogg:)

Linda

15.feb.2010 kl.20:57

koselig =)

Nicole

15.feb.2010 kl.21:46

Elsker jungelboken <3

16.feb.2010 kl.01:01

Barndomsminner<3 husker dette var yndlingsfilmen min. Den har noen sikkelige musikalske perler i seg. I wanna be like you <3

Linda

16.feb.2010 kl.03:34

hvilket program bruker ud når du lager videoblogg?

16.feb.2010 kl.10:19

Elsker den, utrolig søt film :)

Always and forever -M and Dee

Skriv en ny kommentar

Tone :) -Norges største Disneyblogg!

Tone :) -Norges største Disneyblogg!

17, Alstahaug

Norges beste og eneste Disneyblogg og videoblogging. Legg meg gjerne til som venn, og kommenter. Alt av Disney jeg bruker på bloggen er eid av The Walt Disney Company. All rights reserved © Walt Disney Company

Norske blogger Humor Aff?rsverksamhet bloggar Personligt Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits