Lady og Landstrykeren

Lady og Landstrykeren er den femtende Disneyklassikeren, og kom ut i 1955. Jeg gjetter på at det mest kjente med filmen er scenen der Lady og Landstrykeren spiser spaghetti. Tror dere jeg tar feil?

Filmen handler om en veloppdragen cocker spaniel som bor i et fint hus sammen med sine eiere. Hun har alltid vært vant til mye oppmerksomhet, og skjønner ingenting når de plutselig begynner å oppføre seg annerledes. De har fått noe viktigere å tenke på, men hun vet ikke hva.

Lady forteller det til sine to hundevenner, Jack og Trofast. De sier at hun ikke skal uroe seg, eierne hennes venter baby! Men Lady skjønner ikke hva en baby er. Landstrykeren, en tøff gatehund som liker å leve det frie liv, havner i "snobbekvartalet" etter en flukt fra hundefangeren. Han kommer inn i hagen til Lady og forteller hva en baby er, og alt det vonde de fører med seg. Lady blir bekymret igjen.

Tiden går, og endelig blir babyen født. Lady er nyssjerrig på skatten til eierne, og vil se. Hun får se den lille gutten, og blir fra da av, babyens vakthund. Senere skal eierne reise bort, og tante Sara kommer som barnevakt. Hun har med seg noen ekle katter som lurer Lady opp i trøbbel. Da får hun munnkurv, og blir så skremt at hun rømmer. Hun ender i byens skumle avkroker, og blir reddet av Landstrykeren, som kommer henne til unnsetning.

Etterpå vandrer de gjennom gatene sammen, og Landstrykeren tar henne med på romantisk middag hos Tony. Lady og Landstrykeren blir kjærester. 

Lady blir stengt ute av huset, og oppdager at en rotte smyger seg inn vinduet til babyens rom. Landstrykeren kommer, og klatrer inn vinduet. Han dreper rotten, men velter babysengen. Tante Sara kommer, og tror Landstrykeren prøvde å skade babyen. Derfor sender hun ham til kennelen for å avlives. Men Trofast og Jack klarer å redde ham, heldigvis. Landstrykeren flytter inn til Lady, og de får valper.

Har du sett filmen?
Hva synes du?

4 kommentarer

» adriennee

01.feb.2010 kl.20:48

Elsker de!!!! :D

Takknemmelig om du kommenter tilbake?;*

Ha en fin kveld!

Malin

01.feb.2010 kl.20:48

ja, det har jeg :d

♥komenter gjerne tilbake

PAMELA ANDERSON

01.feb.2010 kl.20:48

ja, det har jeg ;)

ha en fin kveld : )

Camilla

01.feb.2010 kl.21:48

Elsker den filmen:)

SV: Det var det jeg mente ja;)

Skriv en ny kommentar

Tone :) -Norges største Disneyblogg!

Tone :) -Norges største Disneyblogg!

17, Alstahaug

Norges beste og eneste Disneyblogg og videoblogging. Legg meg gjerne til som venn, og kommenter. Alt av Disney jeg bruker på bloggen er eid av The Walt Disney Company. All rights reserved © Walt Disney Company

Norske blogger Humor Aff?rsverksamhet bloggar Personligt Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits