Madam Mim

Madam Mim gjorde sin første opptreden i Disneys Sverdet i stenen fra 1963. Hun ble fra og med da kjent som en morsom Disneyfigur. 

I Sverdet i stenen fremstår Mim som en ond og dum heks. Men hun kan både være slem og hjelpe bandittene, eller snill og god. Hun bor i et hus i skogen og foretrekker å være for seg selv, og jager ofte bort turgåere og andre snyltegjester. 

Hobbyene hennes er kokekunst og selvfølgelig heksekunst. I tillegg liker hun veldig godt skuespill, spesielt prinsesseroller som Snehvit og Askepott. Hun har flere ganger samarbeidet med Magica fra Tryll, selv om de er to helt forskjellige hekser. I tegneseriene var hun lenge en snill gammel dame som ofte hjalp Ole, Dole og Doffen. Natur og miljø interesserer henne, og hun er ganske selvopptatt. Hun hjelper kun andre når hun har nytte av det selv. 

Har du hørt om Madam Mim?
Hva synes du om henne?

5 kommentarer

Skrekk

29.jan.2010 kl.18:49

åååh, jeg ELSKER madam mim ^^ Spesielt når hun drar håret bort fra ansiktet og har blitt om til et monster og liksom: Boo!

Kul, kul dame!

Eirin Victoria

29.jan.2010 kl.19:38

Sv; Alltid herlig å kose seg med ein Disney-film! Uheldigvis har eg omtrent alle på VHS, og VHS-spelaren er ødelagt :(

Emmieverlasting

29.jan.2010 kl.20:44

Sv: Jeg er glad i farger selv jeg, men jeg syns alikevel at den kjolen var dritlekker.. hehe;o)

☆Rebella☆

30.jan.2010 kl.15:15

Jeg har alltid likt henne:D Jeg digget Disneyheksene og gjør det fremdeles! Samme med de tre små feene i Tornerose - åh, de er så magisk vakre, jeg elsker stemningen med det♥

linni

06.apr.2011 kl.12:33

OFC!! Hun er kjempekul og jeg er fan av hun :)))))

Kjempefin blogg altså blir faktisk avhengig av denne nydelige bloggen her assa..

Madam mim in my hearth! liksom..

Skriv en ny kommentar

hits