Magica fra Tryll

Maigca fra Tryll er ei slu heks fra Vesuvio som stadig prøver å stjele lykketiøringen til Skrue McDuck. Første gang hun dukket opp var i "The Midas Touch" i desember 1962. Historien var laget av Carl Barks.

Grunnen til at hun vil stjele lykketiøringen til Skrue er at det er mynten verdens rikeste person har rørt flest ganger, og hun tror derfor den vil gi henne kong Midas krefter. Det vil si at alt hun rører ved blir til gull, og hun blir verdens rikeste. Hvis hun får tak i tiøren vil hun smelte den om til en amulett i vulkanen Vesuvio.

Magica har ikke sine egne magiske krefter, slik Madam Mim og heksa fra Snevhit. Isteden bruker hun tryllestav og magisk viten og gjenstander. Når hun skal et sted  bruker hun ofte sopelime eller gjør seg om til en fugl. Hun har en svart ravn som medhjelper, den heter Nemesis. Magica har blitt en populær figur, og er også med i Ole, Dole og Doffen på eventyr. (Ducktales).

Har du hørt om Magica før?
Hva synes du om henne? :-)

7 kommentarer

Linda

27.jan.2010 kl.23:00

ja ,hun er skummel

camillaami

27.jan.2010 kl.23:14

ja, det har jeg, synes at hun er litt kul :)

Tonje Rosa Løff

28.jan.2010 kl.00:16

Så utrolig kult med en disney-blogg :) Stå på! Takk for at du stemmer på meg :)

Matias - Enchanted Portraits

28.jan.2010 kl.00:21

Jeg har alltid lurt på hvorfor Magica vil ha Kong Midas krefter. Om hun vet hvem han er har hun mest sannsynlig hørt eventyret. Nemesis er i noen historier Magicas bror, men det kan ikke være noe særlig nært forhold, for i de nært femti årene han har eksistert har hun aldri gjort noe forsøk på å gjøre ham til et menneske igjen (selv om han i noen historier får en annens menneskekropp for å lure Skrue).

Camilla

28.jan.2010 kl.12:48

Jeg elsker Magica og hennes gale påfunn for å få tak i den tiøringen:-P
Det er så gøy at hun aldri gir opp!

SiennaMichelle

28.jan.2010 kl.15:05

Så sykt søt blogg du har! :-)

Takk for kommentar <3

Matias - Enchanted Portraits

28.jan.2010 kl.20:32

Du vil ikke finne det i noen særlig historier i tegneseriene, men det var slik i Ducktales. Ravnen heter der Poe, som kommer fra diktet til Edgar Allen Poe, "The Raven".

Skriv en ny kommentar

Tone :) -Norges største Disneyblogg!

Tone :) -Norges største Disneyblogg!

17, Alstahaug

Norges beste og eneste Disneyblogg og videoblogging. Legg meg gjerne til som venn, og kommenter. Alt av Disney jeg bruker på bloggen er eid av The Walt Disney Company. All rights reserved © Walt Disney Company

Norske blogger Humor Aff?rsverksamhet bloggar Personligt Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits