Gulbrand Gråstein

Nå er det lenge siden jeg har skrevet om karakterer fra Donaldverdenen! Men nestemann er som dere skjønner Gulbrand Gråstein, den plagsomme rivalen til Skrue McDuck. De to prøver alltid å bevise hvem som er den rikeste i verden. 


Første gang Skrue møtte Gulbrand er i Skrues liv og levnet, de møttes i Afrika. Gulbrand er egentlig fra Sør-Amerika, selv om han bor i Andeby og ofte hevder han er skotsk. Fødselsdagen hans er 12. September 1956. Han har aldri hatt noen filmrolle, men var  med i en episode av Ducktales en gang. (Ole, dole og Doffen på eventyr). 

Gulbrand og Skrue har utkjempet utallige dueller om tittelen "Verdens rikeste and". Vanligvis er resultatene veldig jevne, men Gulbrand taper som oftest. Selv om han er litt av en jukseper. I den forbindelse slår han seg ofte sammen med Svarte-PetterB-Gjengen eller Magica Fra Tryll for å gjøre ende på Skrue. 

Har du hørt om Gulbrand Gråstein før? 
Hva synes du om ham?


Neste karakter: Raptus Von Rupp.

4 kommentarer

15.jan.2010 kl.18:25

Nja synes vell egentlig den var veldig utringet
Meld deg på blogg vs blogg !!

LERIKSEN - Liker'æ!

15.jan.2010 kl.23:41

HEI! Stilig at noen digger disney og tør å innrømme det! :D

Selv liker jeg å se på disneychannel ;p

SV; JEG har sett på kommentaren din, og bestemt meg for å faktisk lage en videoblogg! Ble ikke best, men en start, kanskje?

16.jan.2010 kl.15:14

aww for en koselig blogg :D disney er så bra :D

Skriv en ny kommentar

Tone :) -Norges største Disneyblogg!

Tone :) -Norges største Disneyblogg!

17, Alstahaug

Norges beste og eneste Disneyblogg og videoblogging. Legg meg gjerne til som venn, og kommenter. Alt av Disney jeg bruker på bloggen er eid av The Walt Disney Company. All rights reserved © Walt Disney Company

Norske blogger Humor Aff?rsverksamhet bloggar Personligt Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits