Karakterer: Fetter Anton

Denne gangen skal jeg skrive om verdens heldigste and, nemlig Anton Duck!
toppbilde

Hans første opptreden i Donaldbladet var i isbaderen som ble tegnet av Carl Barks i 1948. Der sitter Donald, den uheldige fetteren hans, foran peisen og koser seg mens kulden biter utenfor. Anton kommer, og viser frem en kontrakt Donald har signert en varm dag i juni. Hvis han ikke isbader, overtar Anton huset hans.
uswdc08802001 Heldigvis kom Dolly og reddet huset hans, hun viste frem en kontrakt signert av Anton en varm dag i juni, der han hadde skrevet at han skulle drikke 10 liter limonade på en time, ellers skulle Donald få huset sitt tilbake. Det hele ender selvfølgelig godt, Donald blir ikke husløs.
gladstone
Anton har jobbet en eneste gang i hele sitt liv. Han tjente 25 øre på jobben, men ble så flau og skamfull at han gjemte mynten og aldri brukte den. Grunnen til at han er så heldig, er at han er født under en lykkestjerne. Det samme er moren hans, Dora Duck. Faren heter Andrik, og er gås. Derfor er Anton halvt gås, noe som synes på det spisse nebbet hans. 
anton526998a
Hobbyene til Anton er avslappende ting som fisking og...avslapping. Og lotteri. Han vinner alltid, hvert år får han sølvskjeer og andre ting fra foreninger i Andeby, som holder lotteri ofte. Sammen med en bønnfallelse om å ikke være med i lotteriet mer. Det hører selvfølgelig ikke Anton på, og huset hans er fult av flotte tv'er, og garasjen får stadig en ny luksusbil å huse. 
gladston
Anton har verken familie eller fast kjæreste, men får ofte oppmerksomhet fra jentene på grunn av flaksen og de fine bilene hans. I tillegg er han Donalds rival når det gjelder Dolly. De krangler ofte om hennes oppmerksomhet og selskap. 

Hva synes du om Anton? :-)

9 kommentarer

Helena- VINN GAVEKORT ( LETT) :D

01.okt.2009 kl.22:11

sv : ja det er jeg fornøyd med selv :)

Marte

01.okt.2009 kl.22:13

Anton er jo morsom han :-)

Synes det blir morsomme historier når Donald og Anton er sammen :P

Yara

01.okt.2009 kl.22:18

Heheh, Anton er en morsom fyr. Digger at flaksen hans aldri tar slutt, det er jo så gøy:)
Anton er en stor favoritt han.. hehe.

SV; Åå takk søte deg.

carolinefo

01.okt.2009 kl.23:12

Han er morsom han :) skulle ønske jeg hadde like flaks overalt. hehe

IVAN

01.okt.2009 kl.23:51

SV : ja elsk altså :)

meisu

02.okt.2009 kl.00:02

Jeg har en fotokonkurranse på bloggen min, stikk innom og ta en titt :DD

annikken

02.okt.2009 kl.11:13

morsom han : )

aanikk

02.okt.2009 kl.11:13

morsom: )

Skriv en ny kommentar

Tone :) -Norges største Disneyblogg!

Tone :) -Norges største Disneyblogg!

17, Alstahaug

Norges beste og eneste Disneyblogg og videoblogging. Legg meg gjerne til som venn, og kommenter. Alt av Disney jeg bruker på bloggen er eid av The Walt Disney Company. All rights reserved © Walt Disney Company

Norske blogger Humor Aff?rsverksamhet bloggar Personligt Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits