Disney- karakter: Bestemor Duck!

Mikke Mus, Svarte- Petter, Klara Ku, Minni MusKlaus Knegg, Pluto, Langbein, Tipp og Topp, Storeulv, Donald Duck, Bolivar, Dolly DuckOle, Dole og doffen, Guffen og Spøkelseskladden. Nå er det tid for den foreløpig eldste karakteren, Bestemor Duck! 
grandma
Har allerede skrevet det "grunnleggende" om henne, på bursdagen hennes. Les det her. Så nå blir det vel bare litt random facts. Hun hadde en mann som het Hilmar, men han er død. De to mest kjente barna hennes er Della Duck, mor til fetter Anton, og Didrik Duck, far til Donald.
nonna
¤Hun dukket for første gang opp i Norge i 1949.
¤På gården sin dyrker hun mais, poteter, korn og grønnsaker, og har selvfølgelig dyr. Den største oksen heter Angus, og er snill og rolig, så lenge man er snill og rolig mot den.
¤Hun heter Anna til fornavn.
vovodonalda
Tror ikke jeg har mer å si om henne.
Hva syntes du om Bestemor Duck?

Neste karakter på listen er Donald's irriterende nabo, nabo Jensen.

2 kommentarer

sv; (for kommentar på Marcia Cross innlegget) haha ja du synes det er noen likheter? morsomt ass. jeg får lissom høre det så ofte, og både av dem som kjenner meg in real life og folk som ser meg på nettet. Som sakt ser jeg det ikke selv, men så lenge man ikke hører man ligner på en kjendis som er kjent for å være "stygg" så skal man jo ikke klage xD

Håper du får en kjeeempefin kveld søte du! :D Kos deg masse! Ikke glem at du er verdifull! :D
sv; haha, jaha? så du er skikkelig skoleflink med andre ord? :D

Skriv en ny kommentar

Tone :) -Norges største Disneyblogg!

Tone :) -Norges største Disneyblogg!

17, Alstahaug

Norges beste og eneste Disneyblogg og videoblogging. Legg meg gjerne til som venn, og kommenter. Alt av Disney jeg bruker på bloggen er eid av The Walt Disney Company. All rights reserved © Walt Disney Company

Norske blogger Humor Aff?rsverksamhet bloggar Personligt Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits