Disney- karakterer: Ole, Dole og Doffen

Jeg har til nå skrevet om Mikke Mus, Svarte- Petter, Klara Ku, Minni MusKlaus Knegg, Pluto, Langbein, Tipp og Topp, Storeulv, Donald Duck, Bolivar og Dolly Duck. Nå er det Ole, Dole og Doffens tur.
teaser140
De tre guttene er trillinger, som man kan se på likheten, og folk som ikke kjenner dem så godt, for eksempel nye lærere, har ofte problemer med å skille dem. Det utnytter de til sin fordel. Ole, Dole og Doffen bor hos onkelen deres, Donald Duck. Dit ble de sendt fordi en kinaputt eksploderte under stolen til faren deres, og han havnet på sykehus. Det var nok de tre små rampungenes feil, ja.
zs371121
Da rampungene kom til stakkars Donald, gjorde han mange forsøk på å bli kvitt dem igjen. Men det var umulig. Etterhvert ble de mer veloppdragne og oppførte seg bedre, og det ble lettere for Donald å ha dem i huset.
wdc150
De tre guttene er med i Hakkespettene, en speiderorganisasjon der de utfører mange gode gjerninger. Og med de gode gjerningene følger medaljer, som de har fylt huset med. 

Dette er den første filmen guttene var med i. Donald får et brev fra sin søster, Della Duck, som sender tre sønnene sine på besøk. 
Donalds nevøer:

Ole Dole og Doffen er med i tv- serien Kvakkpakket, og serien og tegneserien Ole, Dole og Doffen på eventyr, hvor de er sammen med Onkel Skrue og Rotor (Skrue's pilot).
ducktales

Neste Disney- karakter: Guffen!

4 kommentarer

Linda

08.sep.2009 kl.21:59

digga dei :D
E åg :-D

Ole, Dole & Doffen

19.okt.2010 kl.04:43

Så gøy å se andre skrive om oss :)

Rolf Andersen

23.feb.2011 kl.19:09

hvor gammel er egentlig ole dole og doffen i "ole dole og doffen på eventyr" ?

Skriv en ny kommentar

hits