Disney- karakterer: Dolly Duck

Jeg har til nå skrevet om Mikke Mus, Svarte- Petter, Klara Ku, Minni MusKlaus Knegg, Pluto, Langbein, Tipp og Topp, Storeulv, Donald Duck og Bolivar. Herlig. Nå kommer det endelig en dame igjen, ingen mindre enn Dolly Duck!
26164351238082274244
Dolly ble skapt av tegneren Al Talafierro, og dukket opp for første gang i tegnefilmen Don Donald den 9. januar 1937:
 
På fritiden bruker Dolly mye tid på Dameklubben sin, der hun noen ganger er formann. (Formann i en dameklubb, smart ordvalg, hehe) Hun er som dere kanskje vet kjæreste med Donald, men flørter mye med Anton. Det er greit, så lenge ikke Donald finner seg andre damer, men hun selv får visst gjøre hva hun vil. Dolly er veldig motebevisst, og er ofte på handleturer som fortoner seg uendelige for stakkars Donald, som må være pakkeselet hennes.
daisy

Dolly fører dagbok, noen ganger deler hun deler av den med oss. Denne dama er utrolig sjalu av seg, som jeg nevnte ovenfor. Hvis Donald viser interesse for andre kvinner, gjør hun hva som helst for å forhindre det. Går hun og Donald på kino, setter hun seg mellom Donald og andre kvinner.
daisyduck
Dolly har tre nieser som vanligvis bor sammen med henne, de tre er Hetti, Letti og Netti. Selvfølgelig kommer vi tilbake til dem senere. Hun jobber vanligvis som sekretær eller journalist, men har også vært interiørarkitekt, og opptrer noen ganger som sekretæren til Skrue.

Den andre filmen hun opptrer i er denne: Donald går ut.

Én kommentar

sv; ahha! ja det er faktisk et veldig godt poeng!! :D

Skriv en ny kommentar

Tone :) -Norges største Disneyblogg!

Tone :) -Norges største Disneyblogg!

17, Alstahaug

Norges beste og eneste Disneyblogg og videoblogging. Legg meg gjerne til som venn, og kommenter. Alt av Disney jeg bruker på bloggen er eid av The Walt Disney Company. All rights reserved © Walt Disney Company

Norske blogger Humor Aff?rsverksamhet bloggar Personligt Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits