Disney- karakterer: Storeulv

Er en stund sden jeg skrev om Disney- karakterene nå.
Hvertfall har vi kommet forbi Mikke Mus, Svarte- Petter, Klara Ku, Minni MusKlaus Knegg, Pluto, Langbein, og Tipp og Topp. Nå kommer vi til den neste av de slemme, Storeulv.
teakkkser140
Storeulv viste seg for første gang i Three Little Pigs den 27 mai i 1933. Jeg har allerede lagt ut den videoen, så jeg legger ut en annen morsom en: The big bad wolf

Storeulv har faktisk et fornavn! Men han bruker det utrolig sjeldent: Søren Midas Storeulv. Han er med i en klubb som heter Skurkeklubben, jeg antar dere ikke trenger forklaring på hva slags klubb det er.
storeulv
Han har en sønn med navn Lilleulv, ham kommer vi til senere. Moren hans er ikke kjent. Det Storeulv liker mest av alt, og bruker nesten all sin tid på, er å jakte på de tre små grisene, som du kanskje har skjønt av å se filmene. Men han mislykkes stadig, mye på grunn av at sønnen saboterer ham, men også at grisene er for smarte for ham, eller deres slektninger eller venner griper inn.

7 kommentarer

Malin Cecilia

19.aug.2009 kl.18:27

Takk for det:)åååh, han der er kul!:)

Magnhild

19.aug.2009 kl.18:35

sv: takk skal du ha, for fine kommentarer :) nattbad er konge vettu ;) you should try it! soet blogg du hadde! disney

Keth

19.aug.2009 kl.19:24

Sv: Ja, det er ikke bare noe jeg sier altså.. Jeg hadde det slikt på ungdomskolen. Kom i klassen me ei veninne (som ikke hadde bodd der med meg før akkurat da :D ) mens resten kom i en klasse.. så jeg ble kjent med utrolig mange forhold til de 6 andre xP

tuva knardahl

19.aug.2009 kl.20:22

hihi :D

» tanjasaurus

19.aug.2009 kl.20:31

E likæ Storulv! Min favoritt-slæmming.hjerte E luræ på om disney nån sinne lagæ ein makaber versjon dar han faktisk får tak i grisan :')

Josefine - Mitt liv med herpes

19.aug.2009 kl.21:18

SV: Disney er digg da ;)
Tanja: Haha, bi aldri å skje^^ Slæmmingan vinnj aldri! :DKeth: Ja, det er litt derfor jeg ikke vil bytte klasse :-) Har lyst til å bli kjent med nye også liksom :-)

Skriv en ny kommentar

Tone :) -Norges største Disneyblogg!

Tone :) -Norges største Disneyblogg!

17, Alstahaug

Norges beste og eneste Disneyblogg og videoblogging. Legg meg gjerne til som venn, og kommenter. Alt av Disney jeg bruker på bloggen er eid av The Walt Disney Company. All rights reserved © Walt Disney Company

Norske blogger Humor Aff?rsverksamhet bloggar Personligt Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits