Disney- karakterer: Tipp og Topp

Jeg har til nå skrevet om Mikke Mus, Svarte- Petter og Klara Ku, Minni MusKlaus Knegg, Pluto, og Langbein. Nå kommer vi til noen av de yngre. Nemlig Mikke's nevøer, Tipp og Topp!
ddd3802s14b1

I 1932 ba Mikke's søster ham om å passe de to tvillingsønnene hennes, Tipp og Topp, mens hun var ute et ærend. Det ærendet var visst veldig tidkrevende, for Mikke passer dem ennå... Den første filmen de var med i er Mickey's steamroller fra 1934:

De to guttene er veldig rampete og har ødelagt masse hjemme hos Mikke. I starten oppførte de to tvillingene seg akkurat likt, snakket samtidig og gjorde de samme tingene. Da ble Topp permitert i ti år. Han gikk visst på skole et eller annet sted. I denne perioden fikk Tipp nye venner, og en liten, hvit lue.
teffffaser140
Da Topp kom tilbake fikk han også en liten lue, og guttene fikk nye interesser. Blant anner er de veldig flinke fotballspillere, sammen med Ferdinand spiller de på fotballaget Elvebreddkameratene.
Hva synes du om Tipp og Topp?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone :) -Norges største Disneyblogg!

Tone :) -Norges største Disneyblogg!

17, Alstahaug

Norges beste og eneste Disneyblogg og videoblogging. Legg meg gjerne til som venn, og kommenter. Alt av Disney jeg bruker på bloggen er eid av The Walt Disney Company. All rights reserved © Walt Disney Company

Norske blogger Humor Aff?rsverksamhet bloggar Personligt Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits