Disney- karakterer: Langbein!

Mikke Mus, Svarte- Petter og Klara Ku, Minni MusKlaus Knegg, og Pluto. På tide med en av mine personlige favoritt- favoritter! Han er slapstick- komedienes ukronte konge, han er klumsete, han lager utrolig morsomme lyder, og er rett og slett en herlig figur. Kan det være noen andre enn Langbein jeg prater om? 
dlretrogoofyJeg ELSKER Langbein!
Første gang han dukket opp var i "Mickey's Revue" fra 25. Mai 1932.  I denne filmen er han en plagsom tilskuer til Mikke's forestilling, han knasker høylydt på peanøtter og ler høyt og plagsomt. Latterfremkallende er det hvertfall!

Langbein har en nevø, Ferdinand (vi kommer selvfølgelig til ham senere), en bestemor vi møtte i et Donald- blad (1/1948) og en rekke grandonkler og diverse forfedre som har etterlatt seg mye rart på loftet hans. Blant annet tidsreisende tre, mystiske kofferter, usynlighetsfrakk og andre rare ting. Han har ikke fast kjæreste, untatt hva ryktene sier om ham og Klara (som allerede er forlovet med Klaus...) Men han forelsker seg ofte hodestups i vakre damer, hehe.
fvfvgoofy201
Langbein ble skapt av Art Babitt 12. mai 1932.
250pxgoofymoviemain
De fleste har vel sett programmet "Langbein og sønn", som har gått på barnekanaler siden 1992. Max, som sønnen heter (Langbein kaller ham Maxie, til tross for Max' protester om at han heter MAX) er også med i En Langbein film, fra 1995, og oppfølgeren, En ekstremt Langbein film, fra 2000. 
6497goofy
Langbein bor i Andeby, i et temmelig forfallent hus, i nærheten av bestevennen Mikke. Noen ganger driver de et detektivbyrå sammen, og noen ganger et flyttebyrå som heter "Zoom". 
supergoofy
Langbein har også et alter- ego. Nemlig Super- Langbein! Når Han spiser supernøttene han dyrker i hagen, blir han superhelt. Men ham kommer vi tilbake til senere :-)

4 kommentarer

Mia

10.aug.2009 kl.12:20

åå elsket de når jeg var mindre :D
:D Går ikke an å ikke like dem :-)

Daniel & Marius

10.aug.2009 kl.15:23

Sv: er jo ikke vanlig fisk, men en spesiell fisk som er god som rå :)

Hermine <3

02.jan.2011 kl.15:57

hei!

Veldig bra at noen ikke bare skriver om mote! Elsker Disney, stå på! :) ps. Utrolig kuuul blogg!

Skriv en ny kommentar

hits