Disney- karakterer: Pluto!

Nå har vi vært gjennom 
Mikke Mus, Svarte- Petter og Klara Ku, Minni Mus, og Klaus Knegg. Nå er det på tide med hunden til Mikke, Pluto!
pluto02
Fødselsdagen hans er 5. september 1930, den første filmen han dukket opp i var The Chain Gang fra 18. august samme år. Der spilte han en blodhund som jaget Mikke, da han rømte fra fengselet. Familien til Pluto består av sønnen Lille Pluto, en onkel, og en oldefar som interesserer seg for matematikk. Kjæreste varierer litt, noen ganger er det Fifi, og noen ganger Dinah. 
pluto714149
Hobbyene til Pluto er å grave ned bein og sove. Til nå har han vært med i 105 filmer. En gang på en hundeustilling i Andeby ble han kåret til verdens latterligste hund. Noe som er litt morsomt er at Pluto heter det samme på (stort sett) alle språk. Jeg har aldri vært borti noe annet navn på hunden enn Pluto. Sånn som Langbein og Mikke heter jo forskjellige ting på alle språk.

Pluto's Bone Trouble- 1937.

4 kommentarer

Lene Duus

09.aug.2009 kl.19:55

sv; ja di var kule:P litt hvertfallwww.leneduus.blogg.no

T.J

09.aug.2009 kl.22:40

Vil du bli Tveita Jakob's nye BFF, følg med på bloggen min da.Du kan vinne 300 kr ;-)Vennligst besøk; http://tveitajakob.blogg.noLes & kommenter :)

Malin Cecilia

09.aug.2009 kl.23:35

Morsomt at du skriver om figurene:)
takk, bra du liker det :-)

Skriv en ny kommentar

Tone :) -Norges største Disneyblogg!

Tone :) -Norges største Disneyblogg!

17, Alstahaug

Norges beste og eneste Disneyblogg og videoblogging. Legg meg gjerne til som venn, og kommenter. Alt av Disney jeg bruker på bloggen er eid av The Walt Disney Company. All rights reserved © Walt Disney Company

Norske blogger Humor Aff?rsverksamhet bloggar Personligt Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits